Ekskursion Dubrovnik

Pas një vizite në Dubrovnik shkrimtari i famshëm irlandez George Bernard Shaw do të shkruante “Ata që kërkojnë parajsën në tokë, duhet të shkojnë në Dubrovnik“. Sot qyteti më jugor i Kroacisë, me një histori gati 1 mijë vjeçare,  konsiderohet si “Perla e Adriatikut”. Qyteti, i kornizuar nga muret antikë, ruan me fanatizëm një traditë…

Continue Reading

Fest matematika 7

Olimpiada e 18-të Mbarëkombëtare “Fest- Matematika – 7” Nxënës nga gjithë trevat shqpitare garuan sot me njeri-tjetrin! Shkolla “Ibrahim Kodra” pati kënaqësinë të mirëpresë në ambientet e saj këta nxënës të udhëhequr nga z/minstria e Arsimit znj. Nora Malaj dhe përfaqësues nga Dar-Durrës, QKF- Durrës, ekipi i matematicienëve “Klubi Paskal” Suksese të gjithë garuesve!

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU