Festivali VII i Ansambleve Popullore.

Nën përkujdesjen e Qendrës Kulturore të Fëmijëve Durrës, u mbajt edhe këtë vitFestivali VII i Ansambleve Popullore. Në këtë festival mes shkollave 9-vjeçare të Bashkisë Durrës dalloi edhe një herë prirja që fëmijët kanë për t’u përqafuar me kulturën e valleve dhe këngës popullore! Për të shtatën herë adhuruesit e vegjël të këngëve e valleve…

Continue Reading

Aktivitet sensibilizues lidhur me pastrimin e mjediseve të ndotura nga mbetje të ndryshme të hedhura pa kriter nga dora e njeriut.

Në kuadër të zbatimit të projekt-idesë “Less hazardous waste in the city, more food and clean water on the tables of the poor and more ways to fight poverty” të financuar nga Central European Initiative dhe Adriatic Ionian Initiative. Shkolla “Ibrahim Kodra” në bashkëpunim me Njësinë Administrative numër 6, Bashkia Durrës, ftoi në bashkëpunim nxënësit…

Continue Reading

KAMPIONATI I SHAHUT

Fusha e shahut konsiderohet si fusha ku inteligjenca rankon më të mirët! Në kampionatin e shahut për shkollat 9-vjeçare që organizoi QKF Durrës shkolla jonë dalloi me inteligjencën e nxënësve të saj. Aron Qerimi kl VII – Çmimi II / Kategoira I Arber Duro klasa IV – Çmimi III / Kalegoria II Urime dy djemve…

Continue Reading

Projekti:”Less hazardous waste in the city, more food and clean water on the tables of the poor and more ways to fight poverty” organizuar nga CEI

Në kuadër të projektit “Less hazardous waste in the city, more food and clean water on the tables of the poor and more ways to fight poverty” të financuar nga Central European Initiative dhe Adriatic Ionian Initiative:Shkolla “Ibrahim Kodra” në bashkëpunim me shkollën “Leonik Tomeo” dhe Agjensia e Zonave të Mbrojtura Durrës, organizuan në datë…

Continue Reading

Shkolla Ibrahim Kodra FITON ÇMIMIN E PARË NË KONKURSIN NDËRKOMBËTAR PËR VENDET E RAJONIT LINDOR!

SUKSESET NUK NDALEN!!! Shkolla Ibrahim Kodra FITON ÇMIMIN E PARË NË KONKURSIN NDËRKOMBËTAR PËR VENDET E RAJONIT LINDOR! ÇMIMI I MES 70 SHKOLLAVE NGA VENDE TË NDRYSHME… “Tre shkollat ​​fituese në Shqipëri, Kroaci dhe Hungari – të zgjedhura në kuadrin e konkursit të Thirrjes për Idetë “Qytetarë të Rinj Aktivë për Zhvillim të Qëndrueshëm në…

Continue Reading

Kampionati II i Atletikës (djem, vajza) midis shkollave 9 – vjeçare të rrethit të Durrësit.

31 Maji shënon organizimin e Kampionati II të Atletikës (djem, vajza) midis shkollave 9 – vjeçare të rrethit të Durrësit. Këtë event sportiv të mbështetur nga QKF – Durrës, nxënësit sportdashës e kanë nga ngjarjet më të rëndësishme për të shprehur talentet e tyre për sporte të ndryshme. Në drejtimin e zysh Arianës, gjithashtu shkolla…

Continue Reading

FESTIVALI I VI i Ansambleve Popullore në qytetin e Durrësit për shkollat 9-vjeçare.

Shkolla Ibrahim Kodra rrëmben KUPËN e FESTIVALIT VI të Ansambleve Popullore në qytetin e Durrësit për shkollat 9-vjeçare. Ky festival i ideuar dhe i realizuar për herë të gjashtë radhazi nga QKF-Durrës në bashkëpunim me ZVA- Durrës është një promovim për mbrojtjen, ruajtjen, përjetësimin dhe edukimin e trashëgimisë kulturore shqiptare tek fëmijët e shkollave 9-vjeçare…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU