Momente nga ceremonia e marrjes së Çmimit të Argjendtë në STRASBOURG

Momente nga ceremonia e marrjes së Çmimit të Argjendtë në STRASBOURG FRANCË për grupin përfaqësues të skuadrës “Bio-Love”, nga shkolla “Ibrahim Kodra” Shqipëri. Nadia Dizdari, Olti Shera, Alina Xhani Dr. Laura Gjyli, profesoresha udheheqëse e tyre, ishin pjesë ceremonisë së ndarjes së çmimeve fituese në Olimpiadën e parë Ndërkombëtare mbi “Njohuri më të mira kundër…

Continue Reading

FESTA E ABETARES !

FESTA E ABETARES ! Mirëseerdhët prindër të dashur! Mirëseerdhët midis nesh! Në gëzimin tonë të madh Ju takon të merrni pjesë. Të dashur prindër! E dashur mësuesja jonë! Unë dhe të gjithë shokët Nga zemra ju urojmë “Mirëseerdhët në festën tonë!” Pse na ndritka syri me kaq vezullim? Pse na jehon salla me gaz e…

Continue Reading

“Volunteering” – Vullnetarizmi, Projekt nga klasat e 10.

“Volunteering” – Vullnetarizmi Projekt nga klasat e 10. “Vullnetarët nuk paguhen jo sepse nuk kanë vlerë, por sepse nuk ka çmim që paguan për kontributin e tyre.” Sherry Anderson Promovimi i vlerave të vullnetarizmit, përbën një strategji të rëndësishme për të nxitur pjesëmarrjen e qytetarëve në ndryshimin dhe zhvillimin shoqëror. Pikërisht ky ishte objektivi i…

Continue Reading

Tur në jug të vendit tonë.

Tur në jug të vendit tonë. Gjirokastër – Sarandë – Këlcyrë – Përmet. Si çdo fundvit, Saranda na pret për të na ofruar tri ditë relaksuese! Ky qytet është sa mikpritës për ne, aq edhe dëshmues… Stacionet e ndalesat për gjatë këtij rrugëtimi ishin gjithashtu një konfirmim se Shqipëria jonë është e bukur…  Aty ku…

Continue Reading

Olimpiada e Parë Ndërkombëtare e Katastrofave Natyrore dhe Teknologjike

FITUES NË OLIMPIADËN NDËRKOMBËTARE!!! SUKSES QË KAPËRCEN KUFIJTË E SHQIPËRISË! ÇMIMI I DYTË ose ÇMIMI I ARGJENDTË SHKON PËR SHKOLLËN “IBRAHIM KODRA” Ku? Olimpiada e Parë Ndërkombëtare e  Katastrofave Natyrore dhe Teknologjike “Njohuri Më Të Mira Kundër Katastrofave” Më datë 16 Prill 2019, shkolla “Ibrahim Kodra” mori pjesë në Olimpiadën e Parë Ndërkombëtare të Katastrofave…

Continue Reading

Stand up Comedy & Public Speech Albania

Rrugëtimi Stand up Comedy & Public Speech Albania mbërriti edhe në Durrës. Një nga kompeticionet më të dashura në botën e perëndimit, sëfundi nën udhëheqjen e SireaFilm vjen edhe në Shqipëri. Synimi i këtyre formave të komunikimit është të ndërgjegjësojë fëmijët dhe adoleshentët që të shprehin edhe një komedi që ndoshta edhe s’të bën për…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU