Konferenca e parë shkencore për gjimnazistët me temë “SHËNDETI I GJIMNAZISTËVE DHE STUDIMET E INTEGRUARA TË FUSHAVE BIOMJEKËSORE”

Sot më daten 15.06.2017, Shkolla “Ibrahim Kodra” mbajti konferencën e parë shkencore për gjimnazistët, me temë “SHËNDETI I GJIMNAZISTËVE DHE STUDIMET E INTEGRUARA TË FUSHAVE BIOMJEKËSORE” Një konferencë ku fjalës së shkencës i dhanë zë nxënësit tanë me 19 punime cilësore. Në një sintoni të plotë rreth kësaj teme erdhën punime nga lënda i Biologjisë,…

Continue Reading

Gara me bicikleta

“Çiklizmi është në rritje dhe po ecën me hapa të shpejtë, kjo është një mënyrë për të inkurajuar edhe më shumë përdorues të bicikletës.” Më shumë bicikleta, më pak trafik dhe një cilësi më e mirë jetese… Në kuadër të konferencës që shkolla jonë po organizon duke bashkëlidhur produktet e projekteve të disa lëndëve në…

Continue Reading

Ekspozita

Arti është në mënyrë thelbësore lindja, pohimi, bekimi, hyjnizimi dhe përsosshmëria e ekzistencës tonë jetësore. Këtë mesazh na tha ekspozita me fotografi dhe pikturë, që shkolla “Ibrahim Kodra” organizoi sot. Një falenderim për prof Francin siç u pëlqen nxënesve ta thërrasim, i cili kuroi me shumë kujdes dhe ndihmoi të kristalizojë idetë artistike të nxënësve…

Continue Reading

Panairi librit

Nëse ke një kopsht dhe një bibliotekë, atëherë ke gjithçka që të duhet.” (Ciceroni) Panairi i Librit eshte në një ngjarje të rëndësishme kulturore për botën shqiptare, që që ka si objekt paraqitjen e botimeve më të mira të hedhura në qarkullim në harkun kohor të një viti nëntor 2016-nëntor 2017. Ky panair bashkon të…

Continue Reading

Konkursi “ Pyet gjyshërit”

Më datë 24. 11. 2017 ora 17:00-19:00 u zhvillua ceremonia e ndarjes së çmimeve të konkursit “Pyet Gjyshert 2”, ku morën pjesë shumë konkurrentë nga e gjithë Shqipëria, mes tyre dhe një grup nga shkolla “Ibrahim Kodra”.  Anxhelo Zuna,  Xhuliana Xhaferaj, Kejda Dervishi dhe Endi Qose në sallën “Balsha” e Tirana International Hotel & Conference…

Continue Reading

Ekskursion Dubrovnik

Pas një vizite në Dubrovnik shkrimtari i famshëm irlandez George Bernard Shaw do të shkruante “Ata që kërkojnë parajsën në tokë, duhet të shkojnë në Dubrovnik“. Sot qyteti më jugor i Kroacisë, me një histori gati 1 mijë vjeçare,  konsiderohet si “Perla e Adriatikut”. Qyteti, i kornizuar nga muret antikë, ruan me fanatizëm një traditë…

Continue Reading

Fest matematika 7

Olimpiada e 18-të Mbarëkombëtare “Fest- Matematika – 7” Nxënës nga gjithë trevat shqpitare garuan sot me njeri-tjetrin! Shkolla “Ibrahim Kodra” pati kënaqësinë të mirëpresë në ambientet e saj këta nxënës të udhëhequr nga z/minstria e Arsimit znj. Nora Malaj dhe përfaqësues nga Dar-Durrës, QKF- Durrës, ekipi i matematicienëve “Klubi Paskal” Suksese të gjithë garuesve!

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU