Maratona Rinore 2018

Pas tre mijë vjetësh Laokonti i Trojës e tha të vërtetën… Nxënësja Megi Picari e depërtoi mermerin hyjnor të artit dhe emocionoi një publik të tërë me interpretimin e saj “Laokonti” në Maratonën Rinore 2018. Në këtë garë midis gjimnazeve të qytetit shkolla “Ibrahim Kodra” u nda me çmimin e dytë! Suksese Megi!

Continue Reading

Turneu i shahut “Mladinski turnir LASKER 2017-Via Ignatia”

Kampioni ynë i shahut Alket Caushi vazhdon me sukseset në këtë sport. Ai ishte pjesëmarrës në turneun e shahut “Mladinski turnir LASKER 2017-Via Ignatia” të organizuar në Vevcan Maqedoni, ku merrnin pjesë 81 shahistë nga të cilët 10 përfaqësues të Shqipërisë. Në përfundim të garës u rendit në vendin e 7-të me 5 pikë nga…

Continue Reading

Konferenca e parë shkencore për gjimnazistët me temë “SHËNDETI I GJIMNAZISTËVE DHE STUDIMET E INTEGRUARA TË FUSHAVE BIOMJEKËSORE”

Sot më daten 15.06.2017, Shkolla “Ibrahim Kodra” mbajti konferencën e parë shkencore për gjimnazistët, me temë “SHËNDETI I GJIMNAZISTËVE DHE STUDIMET E INTEGRUARA TË FUSHAVE BIOMJEKËSORE” Një konferencë ku fjalës së shkencës i dhanë zë nxënësit tanë me 19 punime cilësore. Në një sintoni të plotë rreth kësaj teme erdhën punime nga lënda i Biologjisë,…

Continue Reading

Gara me bicikleta

“Çiklizmi është në rritje dhe po ecën me hapa të shpejtë, kjo është një mënyrë për të inkurajuar edhe më shumë përdorues të bicikletës.” Më shumë bicikleta, më pak trafik dhe një cilësi më e mirë jetese… Në kuadër të konferencës që shkolla jonë po organizon duke bashkëlidhur produktet e projekteve të disa lëndëve në…

Continue Reading

Ekspozita

Arti është në mënyrë thelbësore lindja, pohimi, bekimi, hyjnizimi dhe përsosshmëria e ekzistencës tonë jetësore. Këtë mesazh na tha ekspozita me fotografi dhe pikturë, që shkolla “Ibrahim Kodra” organizoi sot. Një falenderim për prof Francin siç u pëlqen nxënesve ta thërrasim, i cili kuroi me shumë kujdes dhe ndihmoi të kristalizojë idetë artistike të nxënësve…

Continue Reading

Panairi librit

Nëse ke një kopsht dhe një bibliotekë, atëherë ke gjithçka që të duhet.” (Ciceroni) Panairi i Librit eshte në një ngjarje të rëndësishme kulturore për botën shqiptare, që që ka si objekt paraqitjen e botimeve më të mira të hedhura në qarkullim në harkun kohor të një viti nëntor 2016-nëntor 2017. Ky panair bashkon të…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU