26 Shtator – Dita Evropiane e Gjuhëve, vendosur nga Bashkimi Evropian që prej vitit 2001.

“Kufijtë e gjuhëve që ne njohim nënkuptojnë kufijtë e njohjes tonë mbi botën.” (Ludwig Wittgenstein) 26 Shtator – Dita Evropiane e Gjuhëve, vendosur nga Bashkimi Evropian që prej vitit 2001. Kjo ditë synon të inkurajojë të gjithë të mësojnë gjuhët evropiane dhe t’i trashëgojnë për t’i mbajtur gjallë ato si pasuri e paçmueshme e popujve…

Continue Reading

Mirë se erdhët të gjithë ju të dashur nxënës!

Fillimi i vitit shkollor 2022-2023 Shkolla “Ibrahim Kodra” dhe stafi i mësuesve priti sot krahëhapur nxënësit e saj.Mirë se erdhët të gjithë ju të dashur nxënës! Urojmë që brenda këtij institucioni edukimi që rritet çdo ditë, të gjeni ngrohtësinë e një familjeje të madhe, mbështetjen, ndihmën, sigurinë dhe frymëzimin e duhur për të rrugëtuar drejt…

Continue Reading

Projekti:”Less hazardous waste in the city, more food and clean water on the tables of the poor and more ways to fight poverty” organizuar nga CEI

Në kuadër të projektit “Less hazardous waste in the city, more food and clean water on the tables of the poor and more ways to fight poverty” të financuar nga Central European Initiative dhe Adriatic Ionian Initiative:Shkolla “Ibrahim Kodra” në bashkëpunim me shkollën “Leonik Tomeo” dhe Agjensia e Zonave të Mbrojtura Durrës, organizuan në datë…

Continue Reading

Shkolla Ibrahim Kodra FITON ÇMIMIN E PARË NË KONKURSIN NDËRKOMBËTAR PËR VENDET E RAJONIT LINDOR!

SUKSESET NUK NDALEN!!! Shkolla Ibrahim Kodra FITON ÇMIMIN E PARË NË KONKURSIN NDËRKOMBËTAR PËR VENDET E RAJONIT LINDOR! ÇMIMI I MES 70 SHKOLLAVE NGA VENDE TË NDRYSHME… “Tre shkollat ​​fituese në Shqipëri, Kroaci dhe Hungari – të zgjedhura në kuadrin e konkursit të Thirrjes për Idetë “Qytetarë të Rinj Aktivë për Zhvillim të Qëndrueshëm në…

Continue Reading

Kampionati II i Atletikës (djem, vajza) midis shkollave 9 – vjeçare të rrethit të Durrësit.

31 Maji shënon organizimin e Kampionati II të Atletikës (djem, vajza) midis shkollave 9 – vjeçare të rrethit të Durrësit. Këtë event sportiv të mbështetur nga QKF – Durrës, nxënësit sportdashës e kanë nga ngjarjet më të rëndësishme për të shprehur talentet e tyre për sporte të ndryshme. Në drejtimin e zysh Arianës, gjithashtu shkolla…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU