Kampionati II i Atletikës (djem, vajza) midis shkollave 9 – vjeçare të rrethit të Durrësit.

31 Maji shënon organizimin e Kampionati II të Atletikës (djem, vajza) midis shkollave 9 – vjeçare të rrethit të Durrësit. Këtë event sportiv të mbështetur nga QKF – Durrës, nxënësit sportdashës e kanë nga ngjarjet më të rëndësishme për të shprehur talentet e tyre për sporte të ndryshme. Në drejtimin e zysh Arianës, gjithashtu shkolla…

Continue Reading

FESTIVALI I VI i Ansambleve Popullore në qytetin e Durrësit për shkollat 9-vjeçare.

Shkolla Ibrahim Kodra rrëmben KUPËN e FESTIVALIT VI të Ansambleve Popullore në qytetin e Durrësit për shkollat 9-vjeçare. Ky festival i ideuar dhe i realizuar për herë të gjashtë radhazi nga QKF-Durrës në bashkëpunim me ZVA- Durrës është një promovim për mbrojtjen, ruajtjen, përjetësimin dhe edukimin e trashëgimisë kulturore shqiptare tek fëmijët e shkollave 9-vjeçare…

Continue Reading

Lëvizja ndërkombëtare “River Clean Up”

Kur thirrjes së lëvizjes, e cila ka shpërndarë veprimtarinë e saj në të gjithë botën, për pastrimin e Tokës nga plastika, dhe veçanërisht arterieve të saj, lumenjve, i bashkohet edhe vullnetarizmi i nxënësve të Shkollës Ibrahim Kodra. Sot zëri i sensibilizimit dhe ndërgjegjësimit për pastrimin dhe kujdesin e shtëpisë tonë të përbashkët, Tokës erdhi nga…

Continue Reading

Kampionati i Shahut

Thonë se loja e shahut nuk është vetëm një lojë, sepse mjeshtër të mëdhenj shprehen se kjo lojë na mëson shumë gjëra të rëndësishme për jetën. Është gjithmonë kjo lojë ku rëndësia e gjithë kohës së “duelit” me kundërshtarin është një lëvizje e mirë në momentin e duhur… Këtyre mësimeve për lojën inteligjente duket se…

Continue Reading

“Ne mund të bëjmë gjëra të vogla me dashuri të madhe”

Kjo shprehje kuptimplotë e gruas më të përkushtuar ndaj humanizmit, me rastin e 8 Marsit, Ditën Ndërkombëtare të Gruas, u bë moto dhe frymëzim për një grup nxënësish nga klasa VII të shkollës “Ibrahim Kodra”. Sot ata, me iniciativën dhe idenë e tyre, zgjodhën të urojnë pikërisht, personelin mjekësor femëror të Repartit të Infektivit në…

Continue Reading

Kampionati i Ping Pongut

Ping pongu është si një atom. Ata që nuk e njohin lojën topi është thjesht mikroskopik dhe i parëndësishëm në ekzistencë, kurse për të përkushtuarit dhe lojtarët e vertetë, topi i ping pongut është i rëndësishëm në kërkim dhe njësia më e rëndësishme ndërtimore e gjithë materies. Matt Hetherington Midis shkollave 9-vjeçare të qytetit të…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU