Panairi librit

Nëse ke një kopsht dhe një bibliotekë, atëherë ke gjithçka që të duhet.” (Ciceroni) Panairi i Librit eshte në një ngjarje të rëndësishme kulturore për botën shqiptare, që që ka si objekt paraqitjen e botimeve më të mira të hedhura në qarkullim në harkun kohor të një viti nëntor 2016-nëntor 2017. Ky panair bashkon të…

Continue Reading

Konkursi “ Pyet gjyshërit”

Më datë 24. 11. 2017 ora 17:00-19:00 u zhvillua ceremonia e ndarjes së çmimeve të konkursit “Pyet Gjyshert 2”, ku morën pjesë shumë konkurrentë nga e gjithë Shqipëria, mes tyre dhe një grup nga shkolla “Ibrahim Kodra”.  Anxhelo Zuna,  Xhuliana Xhaferaj, Kejda Dervishi dhe Endi Qose në sallën “Balsha” e Tirana International Hotel & Conference…

Continue Reading

Ekskursion Dubrovnik

Pas një vizite në Dubrovnik shkrimtari i famshëm irlandez George Bernard Shaw do të shkruante “Ata që kërkojnë parajsën në tokë, duhet të shkojnë në Dubrovnik“. Sot qyteti më jugor i Kroacisë, me një histori gati 1 mijë vjeçare,  konsiderohet si “Perla e Adriatikut”. Qyteti, i kornizuar nga muret antikë, ruan me fanatizëm një traditë…

Continue Reading

Fest matematika 7

Olimpiada e 18-të Mbarëkombëtare “Fest- Matematika – 7” Nxënës nga gjithë trevat shqpitare garuan sot me njeri-tjetrin! Shkolla “Ibrahim Kodra” pati kënaqësinë të mirëpresë në ambientet e saj këta nxënës të udhëhequr nga z/minstria e Arsimit znj. Nora Malaj dhe përfaqësues nga Dar-Durrës, QKF- Durrës, ekipi i matematicienëve “Klubi Paskal” Suksese të gjithë garuesve!

Continue Reading

Takim me Dr. Brunilda Zenelaga

Në një takim miqësor me profesoreshë Brunilda Zenelaga, një nga autoret e librit “Qytetaria 10” dhe nxënësit e klasave të dhjeta të shkollës “Ibrahim Kodra” Sekreti i edukimit mbështetet në respektin për nxënësit. R. W. EMERSON Kështu e nisi bisedën profesoreshë Zenelaga dhe tregoi mes të tjerash cilat janë hapat e shkrimit të një libri,…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU