Projekti:”Less hazardous waste in the city, more food and clean water on the tables of the poor and more ways to fight poverty” organizuar nga CEI

Në kuadër të projektit “Less hazardous waste in the city, more food and clean water on the tables of the poor and more ways to fight poverty” të financuar nga Central European Initiative dhe Adriatic Ionian Initiative:Shkolla “Ibrahim Kodra” në bashkëpunim me shkollën “Leonik Tomeo” dhe Agjensia e Zonave të Mbrojtura Durrës, organizuan në datë…

Continue Reading

Shkolla Ibrahim Kodra FITON ÇMIMIN E PARË NË KONKURSIN NDËRKOMBËTAR PËR VENDET E RAJONIT LINDOR!

SUKSESET NUK NDALEN!!! Shkolla Ibrahim Kodra FITON ÇMIMIN E PARË NË KONKURSIN NDËRKOMBËTAR PËR VENDET E RAJONIT LINDOR! ÇMIMI I MES 70 SHKOLLAVE NGA VENDE TË NDRYSHME… “Tre shkollat ​​fituese në Shqipëri, Kroaci dhe Hungari – të zgjedhura në kuadrin e konkursit të Thirrjes për Idetë “Qytetarë të Rinj Aktivë për Zhvillim të Qëndrueshëm në…

Continue Reading

Kampionati II i Atletikës (djem, vajza) midis shkollave 9 – vjeçare të rrethit të Durrësit.

31 Maji shënon organizimin e Kampionati II të Atletikës (djem, vajza) midis shkollave 9 – vjeçare të rrethit të Durrësit. Këtë event sportiv të mbështetur nga QKF – Durrës, nxënësit sportdashës e kanë nga ngjarjet më të rëndësishme për të shprehur talentet e tyre për sporte të ndryshme. Në drejtimin e zysh Arianës, gjithashtu shkolla…

Continue Reading

FESTIVALI I VI i Ansambleve Popullore në qytetin e Durrësit për shkollat 9-vjeçare.

Shkolla Ibrahim Kodra rrëmben KUPËN e FESTIVALIT VI të Ansambleve Popullore në qytetin e Durrësit për shkollat 9-vjeçare. Ky festival i ideuar dhe i realizuar për herë të gjashtë radhazi nga QKF-Durrës në bashkëpunim me ZVA- Durrës është një promovim për mbrojtjen, ruajtjen, përjetësimin dhe edukimin e trashëgimisë kulturore shqiptare tek fëmijët e shkollave 9-vjeçare…

Continue Reading

Lëvizja ndërkombëtare “River Clean Up”

Kur thirrjes së lëvizjes, e cila ka shpërndarë veprimtarinë e saj në të gjithë botën, për pastrimin e Tokës nga plastika, dhe veçanërisht arterieve të saj, lumenjve, i bashkohet edhe vullnetarizmi i nxënësve të Shkollës Ibrahim Kodra. Sot zëri i sensibilizimit dhe ndërgjegjësimit për pastrimin dhe kujdesin e shtëpisë tonë të përbashkët, Tokës erdhi nga…

Continue Reading

Kampionati i Shahut

Thonë se loja e shahut nuk është vetëm një lojë, sepse mjeshtër të mëdhenj shprehen se kjo lojë na mëson shumë gjëra të rëndësishme për jetën. Është gjithmonë kjo lojë ku rëndësia e gjithë kohës së “duelit” me kundërshtarin është një lëvizje e mirë në momentin e duhur… Këtyre mësimeve për lojën inteligjente duket se…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU