“Shkolla është institucioni ku nis të udhëtohet drejt rrugës së pafundme të Dijes.”

Stafi pedagogjik shkollës “Ibrahim Kodra” ka mësues të kualifikuar, profesionalë, të dedikuar dhe nxitës të frymës bashkpunuese për të udhëzuar sa më mirë nxënësit e saj drejt kësaj rruge.

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU