Hippo 2023

Më 23-25 maj 2023 në Venecia u zhvillua faza finale Europiane e konkursit ndërkombëtar Hippo, në gjuhën angleze. Shqipëria u pëfaqësua me 10 nxënës të kualifikuar nga fazat brenda vendit, përkatësisht dy nxënës për çdo nivel. Ajo që na bëri krenarë në këtë finale konkuruese është nxënësi ynë i klasës së shtatë, Kudret Myftaraga, i…

Continue Reading

Konkursi “Pyet Gjyshërit” organizuar nga IDMC.

Shkolla “Ibiahim Kodra” vijon ndërvite bashkëpunimin dhe pjesëmarrjen në konkursin “Pyet Gjyshërit” organizuar nga IDMC. Këtë edicion ishin dy nxënëset e klasave të X, Gesiana Kurbala dhe Emi Zoga të cilat paraqitën idetë e tyre në kategorinë Arte Figurative dhe Multimedia ku u përzgjodhën mes 50 punimeve më të mira të shkollave të mesme, inkurajim…

Continue Reading

“Nëse nuk mund të ushqesh 100 vetë, të paktën ushqe vetëm një.”, Nënë Tereza

Gëzimin e festave njeriu e ndjen kur sheh njerëz të lumtur apo kur përpiqet t’i dhurojë sado pak lumturi tjetrit. Ky ishte qëllimi i Qeverisë së nxënësve të shkollës sonë edhe për këtë fundvit.T’u ofrojmë mbështetje dhe dashuri njerëzve dhe familjeve në nevojë. I gjithë muaji dhjetor ishte zë për bashkëpunim mes nxënësve të shkollës,…

Continue Reading