Në kuadër të “ Festivalit të kodimit”, shkolla “Ibrahim Kodra” realizoi me sukses veprimtari në fushën e programimit dhe kodimit në laboratorin e informatikës. Si rrjedhojë, shkolla u certifikua si institucion serioz dhe dinjitoz në programim dhe kodim ( Java, C+, HTML etj ) nga Parlamenti Europian.
Falenderime në vecanti shkojnë për nxënësin e klasës së XI Erlin Kananaj dhe mësueses së informatikës Malvina Goci.

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU
Regjistrimet në kopshtin "Ibrahim Kodra" për vitin 2024-2025 kanë filluar!