Eneda Malaj

Shefe e sektorit ekonomik

Ka mbaruar shkollen e mesme ne gjimnazin “Gjergj Kastrioti”  Durres.

Studimet e larta ne vitet 2002-2006 ne Fakultetin e Shkencave te Natyres -Dega Matematike, Tirane.

Ka kryer kursin njevjecar pasuniversitar per Financ Banke ne vitin 2008-2009.

Ne vitet 2014-2016 ka perfunduar masterin shkencor ne degen Menaxhim Supervizim Institucionesh Arsimore ne UAMD Durres.

Ka punuar ne vitet 2006-2012 si specialiste ne bankat Raiffeisen dhe BKT.

Ne vitet 2012 e ne vazhdim punon prane sektorit ekonomik te Shoqerise ARD Shpk, pjese e se ciles eshte dhe shkolla Ibrahim Kodra.

Per cdo kontakt:

Email: shkollaikodra@yahoo.com

Tel: 0522236061
0694053567

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU
Regjistrimet në kopshtin "Ibrahim Kodra" për vitin 2024-2025 kanë filluar!