Konkursi “Pyet Gjyshërit” organizuar nga IDMC.

Shkolla “Ibiahim Kodra” vijon ndërvite bashkëpunimin dhe pjesëmarrjen në konkursin “Pyet Gjyshërit” organizuar nga IDMC. Këtë edicion ishin dy nxënëset e klasave të X, Gesiana Kurbala dhe Emi Zoga të cilat paraqitën idetë e tyre në kategorinë Arte Figurative dhe Multimedia ku u përzgjodhën mes 50 punimeve më të mira të shkollave të mesme, inkurajim…

Continue Reading

Kangaroo Linguistic Edicioni III.

Sot patëm kënaqësinë të ishim shkolla pritëse e këtij edicioni testues për gjuhën angleze dhe jo vetëm. Një testim i ndërtuar bukur, ku nxënësit provonin për 60 minuta, njohuri gjuhësore dhe pyetje mbi kuriozitete të ndryshme kulturore.Shkolla jonë “Ibrahim Kodra” ka qenë gjjthmonë pro bashkëpunimeve të kësaj natyre dhe sot dëshmoi një tjetër përvojë të…

Continue Reading

“Nëse nuk mund të ushqesh 100 vetë, të paktën ushqe vetëm një.”, Nënë Tereza

Gëzimin e festave njeriu e ndjen kur sheh njerëz të lumtur apo kur përpiqet t’i dhurojë sado pak lumturi tjetrit. Ky ishte qëllimi i Qeverisë së nxënësve të shkollës sonë edhe për këtë fundvit.T’u ofrojmë mbështetje dhe dashuri njerëzve dhe familjeve në nevojë. I gjithë muaji dhjetor ishte zë për bashkëpunim mes nxënësve të shkollës,…

Continue Reading

Festivali VIII i Këngëve Korale, organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve Durrës

“Të këndosh në një kor është si të këndosh një në ylber ngjyrash e notash në harmoni.” (Vivek Sahney) Përfundoi sot Festivali VIII i Këngëve Korale, organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve Durrës dheZyra Vendore Arsimore Durrës, me mbështetjen e Bashkisë Durrës. Festival i cili bashkoi dy qëllime bashkë.Të promovojë tek fëmijët këngën e bukur…

Continue Reading

Tetori, muaji i ndërgjegjësimit kundër trafikimit të qenieve njerëzore.

Thuaj #STOP trafikimit të qenieve njerëzore.#Tetor2022 Në përmbyllje të muajit të sensibilizimit kundër trafikimit të qenieve njerëzore, nxënësit e klasave të dhjeta të shkollës sonë i dhanë zë një aktiviteti në emër të kësaj plage që shoqëria moderne po vuan. “UNE JAM SI TI!UNË RIMORA NË DORË JETËN TIME! EDHE TI MUNDESH!”. Ky ishte mesazhi…

Continue Reading

26 Shtator – Dita Evropiane e Gjuhëve, vendosur nga Bashkimi Evropian që prej vitit 2001.

“Kufijtë e gjuhëve që ne njohim nënkuptojnë kufijtë e njohjes tonë mbi botën.” (Ludwig Wittgenstein) 26 Shtator – Dita Evropiane e Gjuhëve, vendosur nga Bashkimi Evropian që prej vitit 2001. Kjo ditë synon të inkurajojë të gjithë të mësojnë gjuhët evropiane dhe t’i trashëgojnë për t’i mbajtur gjallë ato si pasuri e paçmueshme e popujve…

Continue Reading

Mirë se erdhët të gjithë ju të dashur nxënës!

Fillimi i vitit shkollor 2022-2023 Shkolla “Ibrahim Kodra” dhe stafi i mësuesve priti sot krahëhapur nxënësit e saj.Mirë se erdhët të gjithë ju të dashur nxënës! Urojmë që brenda këtij institucioni edukimi që rritet çdo ditë, të gjeni ngrohtësinë e një familjeje të madhe, mbështetjen, ndihmën, sigurinë dhe frymëzimin e duhur për të rrugëtuar drejt…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU