Kampionati Shahut 2024 midis shkollave 9-vjeçare të qytetit të Durrësit

Aron Qerimi mbron fort Mbretin në “fushën” e madhe të shahut të Shkollës “Ibrahim Kodra”…dhe për të disatën herë SHAH MAT. Në Kampionatin e Shahut të këtij viti, midis shkollave 9-vjeçare të qytetit të Durrësit, talenti në fushën e shahut, nxënësi ynë Aron Qerimi ngriti kupën e fituesit! Një përfaqësim me Aronin na bëri krenarë…

Continue Reading

Mes shkollave më të mira jopublike sipas notës mesatare të Maturës Shtetërore  me VKM.

Ne jemi pikërisht ajo që bëjmë vazhdimisht. Prandaj, rruga drejt përsosmërisë për ne nuk është një veprim, por një zakon. Puna jonë e përbashkët, përkushtimi ynë i përditshëm, modestia dhe integriteti qytetar na motivojnë të punojmë edhe më shumë kur në arritjet dhe rankimet nga Ministria e Arsimit dhe Sportit, lexojmë emrin e shkollës sonë,…

Continue Reading

KARTA E PERFORMANCËS, rankon shkollën “Ibrahim Kodra”, mes shkollave më të mira jopublike.

Punojmë çdo ditë me përkushtim, duke besuar se vetëm puna të çon në rezultate dhe arritje. E kur pritshëmëritë prekin zëra çmimesh e rankimesh mes gjithë shkollave të qytetit të Durrësit, sigurisht na përkëdhelet sedra prej fitimtarësh, e motivohemi të ruajmë, ose pse jo të rrisim këto rezultate më tej. KARTA E PERFORMANCËS, rankon shkollën…

Continue Reading

Edicioni i 36 i këngës për fëmijë, “ Tingujt e Adriatikut” është festa më e bukur e këngës për fëmijë.

Me pjesëmarrje të shumë talenteve nga qyteti ynë, krenaria për ne qe edhe më e veçantë, sepse patëm kënqësinë e fitores së shumëfishtë nga nxënësja e shkollës sonë me zërin brilant, e cila shkëlqeu në këtë festival me 4 çmime. Armisa Legisi me këngën e saj “Zemra nisi t’më këndojë” bëri që e gjithë salla…

Continue Reading

GËZUAR LIRINË SHQIPËRI!

Këtë vit,si në çdo vit e muaj festash,nxënësit e shkollës sonë festuan me shumë dashuri,duke dhënë spektakël ngjyrash me veshje popullore të trevave të ndryshme të Shqipërisë. I kënduan atdheut dhe amanetit të të parëve,hodhën valle nën ritmin e muzikës së mrekullueshme popullore.Ditët festive kuqezi në shkollë i shijuan i madh dhe i vogël. Festofshim nga…

Continue Reading

KONKURS ME POEZI, ESE, PIKTURË.

“Përgjegjësia jonë ndaj vendit është e pamohueshme: do vuajmë me vuajtjet e Shqipërisë, do gëzojmë me gëzimet e saj.”                                                (Faik Konica) E në fakt nëntori na fton të gëzojmë me dhe për Shqipërinë… Zyra Vendore Arsimore Durrës, në bashkëpunim me Qendrën Kulturore e Fëmijëve organizoi ceremoninë e ndarjes së çmimeve për krijimet artistike në…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU