Sot patëm kënaqësinë të ishim shkolla pritëse e këtij edicioni testues për gjuhën angleze dhe jo vetëm. Një testim i ndërtuar bukur, ku nxënësit provonin për 60 minuta, njohuri gjuhësore dhe pyetje mbi kuriozitete të ndryshme kulturore.Shkolla jonë “Ibrahim Kodra” ka qenë gjjthmonë pro bashkëpunimeve të kësaj natyre dhe sot dëshmoi një tjetër përvojë të ngjashme.Urojmë që nxënësit të jenë ndjerë sa më mirë sot dhe të kenë pëmbushur me sukses këtë testim. Disa nga momente nga ky aktivitet gjatë ditës së sotme.

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU