Dita Kombëtare e Pastrimit

  Ajnshtajni ka thenë: “Cdo gjë që njeriu mund ta imagjinojë, natyra e ka krijuar tashmë”. Mjedisi është rezultat i veprimeve tona të përditshme. Të riciklosh, të ripërdorësh dhe të mosshpërdorosh janë veprime të vogla, që të shumëfishuara tek çdo njeri, sjellin si rezultat një të ardhme më të mirë për të gjithë ne. Mjedisi…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU