Ajnshtajni ka thenë: “Cdo gjë që njeriu mund ta imagjinojë, natyra e ka krijuar tashmë”. Mjedisi është rezultat i veprimeve tona të përditshme. Të riciklosh, të ripërdorësh dhe të mosshpërdorosh janë veprime të vogla, që të shumëfishuara tek çdo njeri, sjellin si rezultat një të ardhme më të mirë për të gjithë ne. Mjedisi reflekton shpirtin tonë…mbusheni atë me gezim… jo me plehra…
Bëj dhe ti si ne… bëj veprimin tënd sot!

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU