T’I THEMI NDAL TRAFIKIMIT, QË TË JETOJMË ME DINJITET!

Në konkursin e shapallur nga DAR Durrës, me temë “Stop trafikimit të qenies njerëzore” nxënësja jonë Kejda Dervishi mban autorësinë e ilustrimit sensibilizues, i cili u vlerësua me ÇMIM I.?
Po në këtë konkurs nxënësit Dona Rama dhe Klejdi Braho rrëmbyen CMIM ll.?
Është afeksion të fitosh, por emocionon më shumë kur përcjell mesazhe si:
“Njeriu është krijesa më e nderuar, e cila meriton të jetojë e lirë, larg çdo robërimi, trafikimi, torturimi dhe dhunimi”.

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU