Erdhi dita jone e preferuar! Mes aktiviteteve argëtuese më të zakonshme dhe më të preferuara, është me siguri edhe kinemaja.
Një film i bukur, parë në ekranin e madh, është në gjendje të na ndryshojë humorin dhe emocionet tona. Sot u kenaqem pamase duke pare filmin Toy Story dhe duke shijuar kokoshkat! Shihemi neser

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU