Sot u zhvillua “Panairi ushqimor” me klasë e katërt. Nxënësit kishin sjellë gatime tradicionale shqiptare dhe gërshetuan njohuritë ndërlëndore për ruajtjen e tradites, kulturës, veshjes, këngës dhe valles shqiptare. Nxënësit sollen informacione për gatimet tradicionale të shteteve te botës. Ne fund u shpërndanë certifikata të gjithë nxënësve pjesëmarrës dhe tre certifikata për “Shijen më të mirë”, “Gatimi tradicional” dhe “ Paraqitja më e mirë”. @ Shkolla Ibrahim Kodra Durres

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU