Në kuadër të projektit “Less hazardous waste in the city, more food and clean water on the tables of the poor and more ways to fight poverty” të financuar nga Central European Initiative dhe Adriatic Ionian Initiative:Shkolla “Ibrahim Kodra” në bashkëpunim me shkollën “Leonik Tomeo” dhe Agjensia e Zonave të Mbrojtura Durrës, organizuan në datë 22.12.2021, një ditë pastrimi në pyllin e Sektorit Rinia. Nxënësit e shkollave, punëtorë të AZM dhe mësues u përfshinë në pastrimin e ambjentit, duke grumbulluar sasi të mëdha mbetjesh të llojit: bidona plastikë, qese, paketime plastike të ushqimeve, shishe qelqi etj. Edukojmë dhe kujdesemi për natyrën!In the framework of the project “Less hazardous waste in the city, more food and clean water on the tables of the poor and more ways to fight poverty” financed by Central European Initiative dhe Adriatic Ionian Initiative:“Ibrahim Kodra” elementary and high school in collaboration with “Leonik Tomeo” high school and the Agency for Protected Areas, Durres, organised today on 22.12.2021, a clean up day in Rinia Sector lagoon. The pupils of both schools together with workers of APA and their teachers worked together to clean the sorrounding area, collecting a huge amount of rubbish such as plastic bottles, plastic bags, plastic food packaging, glass bottles, etc.The moto of this project is: We educate and look after Mother Nature!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU
Regjistrimet në kopshtin "Ibrahim Kodra" për vitin 2024-2025 kanë filluar!