Në kuadër të zbatimit të projekt-idesë “Less hazardous waste in the city, more food and clean water on the tables of the poor and more ways to fight poverty” të financuar nga Central European Initiative dhe Adriatic Ionian Initiative. Shkolla “Ibrahim Kodra” në bashkëpunim me Njësinë Administrative numër 6, Bashkia Durrës, ftoi në bashkëpunim nxënësit e klasës së nëntë të Shkolles 9 vjeçare “Fshati Rinia”.Të enjten më datë 03.02.2022 organizuam një tjetër aktivitet sensibilizues lidhur me pastrimin e mjediseve të ndotura nga mbetje të ndryshme të hedhura pa kriter nga dora e njeriut. Të nxisim frymën e bashkëpunimit dhe vullnetarizmit për të bashkuar forcat dhe për të përcjellë mesazhe se komuniteti ynë është ai çka ne jemi. Eja edhe ti në aktivitetin e radhës! Nëse duam një vend më të mirë nesër, duhet të bashkojmë zërin tonë dhe të gjjthë bashkë të kujdesemi për shtëpinë tonë të përbashkët, Natyrën.

In the framework of the implementation process of the project idea: “Less hazardous waste in the city, more food and clean water on the tables of the poor and more ways to fight poverty” financed by the Central European Initiative and the Adriatic Ionian Initiative:Elementary and high school “Ibrahim Kodra” in collaboration with the Administrative Unit Number 6, Municipality of Durrës, invited in this collaboration the pupils of the 9th grade of elementary school “Fshati Rinia” .On Friday 3rd, we organized another environmental awareness campaign to clean the rubbish and other plastic waste discarded irresponsibly by people. We aim at increasing the collaboration and voluntary spirit as well as joining our efforts to convey the message that we are our community. You are welcome to join in our next activity! If we want a better country in the future, we must join our voices and efforts and look after our joint dwelling, Mother Nature!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU
Regjistrimet në kopshtin "Ibrahim Kodra" për vitin 2024-2025 kanë filluar!