Olimpiada e 18-të Mbarëkombëtare “Fest- Matematika – 7”
Nxënës nga gjithë trevat shqpitare garuan sot me njeri-tjetrin!
Shkolla “Ibrahim Kodra” pati kënaqësinë të mirëpresë në ambientet e saj këta nxënës të udhëhequr nga z/minstria e Arsimit znj. Nora Malaj dhe përfaqësues nga Dar-Durrës, QKF- Durrës, ekipi i matematicienëve “Klubi Paskal”
Suksese të gjithë garuesve!

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU