“Të këndosh në një kor është si të këndosh një në ylber ngjyrash e notash në harmoni.” (Vivek Sahney) Përfundoi sot Festivali VIII i Këngëve Korale, organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve Durrës dheZyra Vendore Arsimore Durrës, me mbështetjen e Bashkisë Durrës. Festival i cili bashkoi dy qëllime bashkë.Të promovojë tek fëmijët këngën e bukur korale shqipe, por edhe të festojë në harmoni zërash 14 Nëntorin, ditën e Çlirimit të Durrësit. Kori i shkollës “Ibrahim Kodra” nën udhëheqjen e profesor Ermal Laho, iu gëzua 🥈Çmimit II🥈në këtë festival dhe gëzimit të pjesëmarrjes në këtë aktivitet kultutor.Urime Kori i shkollës “Ibrahim Kodra”!

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU