Ping pongu është si një atom.

Ata që nuk e njohin lojën topi është thjesht mikroskopik dhe i parëndësishëm në ekzistencë, kurse për të përkushtuarit dhe lojtarët e vertetë, topi i ping pongut është i rëndësishëm në kërkim dhe njësia më e rëndësishme ndërtimore e gjithë materies.

Matt Hetherington

Midis shkollave 9-vjeçare të qytetit të Durrësit në Pallatin e Sportit “Ramazan Njala” u mbajt kampionati i ping pongut.

Në këtë garë të lojës së bukur të përqëndrimit dhe goditjes ekipi përfaqësues i Shkollësh “Ibrahim Kodra” arriti të dilte fitues i çmimt të parë për kategorinë e vajzave dhe kategorinë e djemve.

Elionela Hasani klasa IX Çmimi I

Devis Doçi klasa VII Çmimi I

Suksese sportistëve tanë!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU
Regjistrimet në kopshtin "Ibrahim Kodra" për vitin 2024-2025 kanë filluar!