Qëllimi i jetës njerëzore është te shërbejë dhe të tregojë dhembshuri dhe vullnetin për të ndihmuar të tjerët.

Albert Schweitzer

Ndaj edukimi me këto vlera nis nga fëmijët tanë, nxënesit e shkollës, të cilët me veprat e tyre të bamirësisë mbase nuk mund ta ndryshojnë botën, por mund të hapin një rrugë nëpër të cilën do të ecin të tjerë nxënës të kësaj shkolle. E si mund të festoheshin më bukur festat e fundvitit përvec se duke u rezervuar një drekë të këndshme të moshuarve të Qendrës Ditore të Moshuarve apo duke shpërndarë në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Durrës, ndihma për fëmijët në nevojë?!!!!

Një falenderim për nxënësit e shkollës “Ibrahim Kodra” që sollën pak diell në shpirtrat e njerëzve që ndoshta e kanë humbur besimin në mirësinë njerëzore.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU
Regjistrimet në kopshtin "Ibrahim Kodra" për vitin 2024-2025 kanë filluar!