GËZUAR LIRINË SHQIPËRI!

Këtë vit,si në çdo vit e muaj festash,nxënësit e shkollës sonë festuan me shumë dashuri,duke dhënë spektakël ngjyrash me veshje popullore të trevave të ndryshme të Shqipërisë. I kënduan atdheut dhe amanetit të të parëve,hodhën valle nën ritmin e muzikës së mrekullueshme popullore.Ditët festive kuqezi në shkollë i shijuan i madh dhe i vogël. Festofshim nga…

Continue Reading

KONKURS ME POEZI, ESE, PIKTURË.

“Përgjegjësia jonë ndaj vendit është e pamohueshme: do vuajmë me vuajtjet e Shqipërisë, do gëzojmë me gëzimet e saj.”                                                (Faik Konica) E në fakt nëntori na fton të gëzojmë me dhe për Shqipërinë… Zyra Vendore Arsimore Durrës, në bashkëpunim me Qendrën Kulturore e Fëmijëve organizoi ceremoninë e ndarjes së çmimeve për krijimet artistike në…

Continue Reading

Hippo 2023

Më 23-25 maj 2023 në Venecia u zhvillua faza finale Europiane e konkursit ndërkombëtar Hippo, në gjuhën angleze. Shqipëria u pëfaqësua me 10 nxënës të kualifikuar nga fazat brenda vendit, përkatësisht dy nxënës për çdo nivel. Ajo që na bëri krenarë në këtë finale konkuruese është nxënësi ynë i klasës së shtatë, Kudret Myftaraga, i…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU