Vajzat e klasës së 9-të, Ergisa Çela dhe Dona Rama përfaqësuan shkollën tonë në konkursin “Nga nëntori në nëntor 2017”, traditë e përvitshme e organizuar nga QKF Durrës, me krijimet e tyre në ese dhe poezi.
Këtë nëntor çmimi i parë iu bashkua emrit të Shkollës “Ibrahim Kodra” dhe nxeneses Ergisa Çela me pozine e saj ” Nentor i lavdishëm”
Urime vajza! Muza poetike frymëzoftë shpirtin tuaj te artit!

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU