Pas tre mijë vjetësh Laokonti i Trojës e tha të vërtetën…
Nxënësja Megi Picari e depërtoi mermerin hyjnor të artit dhe emocionoi një publik të tërë me interpretimin e saj “Laokonti” në Maratonën Rinore 2018. Në këtë garë midis gjimnazeve të qytetit shkolla “Ibrahim Kodra” u nda me çmimin e dytë!
Suksese Megi!

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU