Ne jemi pikërisht ajo që bëjmë vazhdimisht. Prandaj, rruga drejt përsosmërisë për ne nuk është një veprim, por një zakon.

Puna jonë e përbashkët, përkushtimi ynë i përditshëm, modestia dhe integriteti qytetar na motivojnë të punojmë edhe më shumë kur në arritjet dhe rankimet nga Ministria e Arsimit dhe Sportit, lexojmë emrin e shkollës sonë, mes shkollave më të mira jopublike sipas:
🌟 Notës mesatare të Maturës Shtetërore 🌟 Sipas VKM.

Krenarë dhe falenderues për çdo aktor të shkollës sonë që kontribuoi për këto arritje!

Le të vazhdojmë të ecim në këto hapa e më lart!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU
Regjistrimet në kopshtin "Ibrahim Kodra" për vitin 2024-2025 kanë filluar!