Nëse ke një kopsht dhe një bibliotekë, atëherë ke gjithçka që të duhet.”

(Ciceroni)

Panairi i Librit eshte në një ngjarje të rëndësishme kulturore për botën shqiptare, që që ka si objekt paraqitjen e botimeve më të mira të hedhura në qarkullim në harkun kohor të një viti nëntor 2016-nëntor 2017. Ky panair bashkon të gjithë njerëzit duke synuar promovimin dhe nxitjen e leximit në masat e gjera, veçanërisht tek të rinjtë. Në një nga ditët e javës së panairit nxënësit e shkollës sonë u bënë pjesë korridoreve me libra. Ndjen aty aromen e letrës, prekjen e librit dhe me blerjet që bënë, projektuan leximin e radhës… 

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU