“Kush kthehet nga një udhëtim nuk është i njëjti person që u nis”.

Diell, det, gjelbërim, freski, natyrë, argëtim, alegri… na i ofroi dhe i ofruam Sarandës. I treguam për Adriatikun dhe na tregoi për Jonin…

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU