Tur në jug të vendit tonë.
Gjirokastër – Sarandë – Këlcyrë – Përmet.
Si çdo fundvit, Saranda na pret për të na ofruar tri ditë relaksuese!
Ky qytet është sa mikpritës për ne, aq edhe dëshmues…
Stacionet e ndalesat për gjatë këtij rrugëtimi ishin gjithashtu një konfirmim se Shqipëria jonë është e bukur… 
Aty ku bukuria natyrore, dëshmia kulturore dhe argëtimi gjimnazistëve u bënë bashkë… aty shkolla “Ibrahim Kodra” solli me vete kujtimet e një ekskursioni…

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU