Përshëndesim me dashuri Maturën 2016 – 2019
Kemi besimin se ky rrugëtim ka ngulitur në mendjet tona kujtime të cilat do t’i tregojmë si më të bukurat e tre viteve të gjimnazit.

Dafina është pema simbol e suksesit intelektual dhe e lajmërimit…
Dëshirojmë me gjithë zemër të dëgjojmë lajmin, se ju jeni bërë njerëz të virtytshëm dhe profesionistë të devotshëm!

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU