Urojmë shumë që udhëtimi ynë deri në fund t’ia ketë vlejtur…
Juve që ishit pjesë këtij udhëtimi për tri vjet, ju urojmë udhë të mbarë në rrugëtimet tuaja të reja!
Sigurisht me ju dhe për ju do të ruajmë kujtimet më të bukura, që shpesh herë do t’i sjellim ndërmend me nostalgji…
Ju duam shumë Matura 2015-2018.

Lini një Përgjigje

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU