Konferenca e parë shkencore për gjimnazistët me temë “SHËNDETI I GJIMNAZISTËVE DHE STUDIMET E INTEGRUARA TË FUSHAVE BIOMJEKËSORE”

Sot më daten 15.06.2017, Shkolla “Ibrahim Kodra” mbajti konferencën e parë shkencore për gjimnazistët, me temë “SHËNDETI I GJIMNAZISTËVE DHE STUDIMET E INTEGRUARA TË FUSHAVE BIOMJEKËSORE” Një konferencë ku fjalës së shkencës i dhanë zë nxënësit tanë me 19 punime cilësore. Në një sintoni të plotë rreth kësaj teme erdhën punime nga lënda i Biologjisë,…

Continue Reading

Aktivitete për kërkim shkencor dhe në ndihmë të komunitetit

Më dt 16.05.2018, ora 10-12, në Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës, në Departamentin e Shkencave të Aplikuara dhe të Natyrës, u zhvillua projekti “Monitorimi i Marine Litter në plazhet e Gjirit të Durrësit dhe zonën e mbrojtur në Gjirin e Lalëzit”. Deti apo hapësira detare ishte kryefjala e këtij projekti, sepse Deti komandon Tokën. Çështja kishte…

Continue Reading

Stambolli

Stambolli! Vendi që hap portat drejt bukurive natyrore dhe historisë. Kryeqytet i tre perandorive dhe njëkohësisht, Stambolli është qyteti i vetëm që lidh dy kontinente. Qytet i kontrasteve dhe vlerave tradicionale. Shumica e quajnë “kryeqytet i botës”, të tjerët “Ura mes Evropës dhe Azisë”. Këtë tur nxënësit maturantë kishin kënaqësinë ta shijonin për 4 ditë.…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU