Stambolli

Stambolli! Vendi që hap portat drejt bukurive natyrore dhe historisë. Kryeqytet i tre perandorive dhe njëkohësisht, Stambolli është qyteti i vetëm që lidh dy kontinente. Qytet i kontrasteve dhe vlerave tradicionale. Shumica e quajnë “kryeqytet i botës”, të tjerët “Ura mes Evropës dhe Azisë”. Këtë tur nxënësit maturantë kishin kënaqësinë ta shijonin për 4 ditë.…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU