Gara me bicikleta

“Çiklizmi është në rritje dhe po ecën me hapa të shpejtë, kjo është një mënyrë për të inkurajuar edhe më shumë përdorues të bicikletës.” Më shumë bicikleta, më pak trafik dhe një cilësi më e mirë jetese… Në kuadër të konferencës që shkolla jonë po organizon duke bashkëlidhur produktet e projekteve të disa lëndëve në…

Continue Reading

Ekspozita

Arti është në mënyrë thelbësore lindja, pohimi, bekimi, hyjnizimi dhe përsosshmëria e ekzistencës tonë jetësore. Këtë mesazh na tha ekspozita me fotografi dhe pikturë, që shkolla “Ibrahim Kodra” organizoi sot. Një falenderim për prof Francin siç u pëlqen nxënesve ta thërrasim, i cili kuroi me shumë kujdes dhe ndihmoi të kristalizojë idetë artistike të nxënësve…

Continue Reading

Panairi librit

Nëse ke një kopsht dhe një bibliotekë, atëherë ke gjithçka që të duhet.” (Ciceroni) Panairi i Librit eshte në një ngjarje të rëndësishme kulturore për botën shqiptare, që që ka si objekt paraqitjen e botimeve më të mira të hedhura në qarkullim në harkun kohor të një viti nëntor 2016-nëntor 2017. Ky panair bashkon të…

Continue Reading

Shkolla "Ibrahim Kodra"

REGJISTROHU